Beszerzői Bár 4.0: világelit cégtől is érkezik témavezető

Szerző: | aug 26, 2022 | Beszerzői Bár, Hírek

A Világgazdasági Fórum a 4. ipari forradalom úttörőjeként ismerte el a Tevát, akik ezzel 2022-ben csatlakoztak a Global Lighthouse Networkhöz. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Beszerzői Bár 4.0 egyik témavezetője ilyen világelitbe tartozó vállalattól érkezik! Varga Zoltán, a Teva beszerzési vezetője október 13-án az energiabeszerzések témáját vezeti és moderálja majd. 

Varga Zoltán, a Teva beszerzési igazgatója

Varga Zoltán, a Teva beszerzési igazgatója

A Teva egyike az első „világítótorony vállalatoknak”, amelyet a legkorszerűbb technológiák beszerzésben való elfogadásáért és integrálásáért ismert el a Világgazdasági Fórum.

A Global Lighthouse Network olyan termelési helyszínek és értékláncok közössége, amelyek világelsőnek számítanak a negyedik ipari forradalom (#4IR) élvonalbeli technológiáinak átvételében és integrálásában. Ezek a vállalatok olyan 4IR-technológiákat alkalmaznak, mint a mesterséges intelligencia, a 3D-nyomtatás és a big data a hatékonyság és a versenyképesség méretarányos maximalizálása, az üzleti modellek átalakítása és a gazdasági növekedés ösztönzése érdekében, miközben bővítik a munkaerőt, védik a környezetet és hozzájárulnak a gyártó cégek tanulásához minden földrajzi szegmensben és iparágban.

Ha szeretnél te is személyesen találkozni és beszélgetni az energiabeszerzésekről Varga Zoltánnal, akkor siess, regisztrálj most az október 13-i Beszerzői Bárra! 

szervezo

0 hozzászólás