Ha a következő, 2023-as Beszerzői Bárra jönnél, nyugodtan töltsd ki a lenti űrlapot!  🙂

Miben különleges a Beszerzői Bár?

  • Nálunk nem kell monoton előadásokat hallgatni. Nincsenek felületes és általános prezentációk! A formátumnak köszönhetően együtt dolgozzuk fel a témákat, szakértő témavezetők segítségével körasztaloknál vesézünk ki egy-egy izgalmas kérdést. A dolgok mélyére nézünk!
  • Nálunk nem fogsz feszengeni, ha egyedül érkezel. Megteremtjük a kapcsolódás lehetőségét, klikkesedés helyett a bevonódást segítjük!
  • Nálunk nem okoz gondot a parkolás, nincs fullasztó szállodai konferenciaterem. Csodálatos természeti környezetben, igényes, új helyszínen találkozunk, hogy minden adott legyen ahhoz, hogy a lényegre tudjunk figyelni.
  • Nálunk senki nem akar majd rád sózni semmit! Ugyan lesznek szponzorok a rendezvényen, de garantáljuk, hogy a legjobb felkészítést kapják mértékletességből.
  • Nálunk nem feltétlenül ér véget a program a munkaidő végén! A mi erős beszerzői közösségünk szeret együtt maradni egy kellemes vacsora mellett, hogy éjszakába nyúlóan beszélgessünk. Nem kötelező maradni, ha velünk tartasz, akkor este 10-kor sem akar majd senki hazazavarni.

Közösségi élmény és szakmai tapasztalatcsere beszerzési döntéshozóknak!

Szponzori ajánlat kérése

 

Szponzori ajánlat kéréséhez töltsd ki a lenti űrlapot és kattints az ajánlat kérése gombra.

Az ajánlatkérés elküldésével elfogadod, és egyben hozzájárulsz hogy rögzített adataidat az Adatkezelési Tájékoztató alapján kezeljük. Amennyivel ezzel kapcsolatban kérdésed/kérésed lenne, írj a beszerzes{kukac}beszerzes.hu címre.

Érdeklődésedre kollégánk hamarosan válaszolni fog.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:

Hozzájárulok adataim kezeléséhez: